Toimistotila, Vuokrattavana, Turku Ratapihankatu, Kohde 1563

Paraatipaikka rautatieaseman ja Logomon ääreltä!

Turun Ratapihalle suunnitellaan monipuolista elämysten, kulttuurin ja tapahtumien keskittymää, joka toimii myös arjen palvelujen, työn ja asumisen kaupunkikeskittymänä. Ratapihan toimistot ovat loistava valinta yrityksille, jotka haluavat modernin ja näyttävän toimiston. Keskeinen sijainti hyvässä osoitteessa, uuden areenan yhteydessä ja rautatieaseman vieressä tukee myös yrityksen näkyvyyttä ja imagoa.

Hanke on vuokralaisneuvotteluvaiheessa ja tutustuttaa turkulaiset yritykset kaupungin vetovoimaisimpaan toimitilaan.

Turun Ratapihan sijainti on nykyisen päärautatieaseman vieressä. Tiloissa yhdistyvät upeat näköalat ja loistavat kulkuyhteydet: Turun torille n. 800m, Turun satamaan ja Kupittaalle suora raideyhteys 2-4 minuutin junamatkalla. Tulevaisuudessa mahdollinen Tunnin juna Helsinkiin Ratapihalta.

Toteuta juuri sellainen tila minkä haluat! Hankkeessamme voidaan toteuttaa kaikki yksilölliset tarpeet uusimpien toimitilatrendien mukaisesti jo suunnittelun alkuvaiheessa. Tämä on mahdollisuus päästä upouuteen, tekniikaltaan moderniin ja trendikkääseen rakennukseen elämysten, kulttuurin ja tapahtumien keskittymässä.

Toimitilat sijaitsevat maan päällä, suorassa ja lämpimässä yhteydessä kaikkiin Turun Ratapiha –hankkeen muihin tiloihin.

Yhteen kerrokseen on mahdollista saada yhdelle tai useammalle yritykselle omat tilat, sillä kerrostilaa on Areenassa 1250-1550 m2. Suuret yritykset voivat laajentaa useampaan kerrokseen – yhteensä toimitilaa on Areenassa 7210 m2 ja Veturitallissa noin 3100 m2.

Tilat ovat muuttovalmiit arviolta 2024.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Ratapihankatu
20100 Turku
Kaupunki/kunta:
Turku
Tilatyyppi:
Toimistotila
Pinta-ala (min-max):
100 m2 - 7 200 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Lisätiedot

Muu lisätieto 1:
Tutustu tarkemmin toimistojen pohjiin liitteistä. Annamme mielellään lisätietoja ja tarkemman hanke-esittelyn!
 

Liitteet & linkit

Julkaisijatiedot

Päivitetty:
20.10.2020 15:52
Julkaistu:
11.8.2020
Julkaisija:
Yksityinen julkaisija

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Valtteri Vuorio
GSP Group Oy

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden tuottamisesta ja koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3-5 A, 20520 Turku

 


Kirjaudu sisään