Liiketila, Vuokrattavana, Raisio Varastokatu 4, Kohde 619

Vuokrattavana remontoitua toimitilaa lähellä Raision keskustaa.
Vuokrattavana remontoitua, lämmintä katutason toimitilaa n. 400 m² Raision keskustan tuntumassa Varastokadulla Nesteentien läheisyydessä. Monikäyttöisessä tilassa on kaksi hallia, joihin on omat sisäänkäyntinsä. Tilassa toimii tällä hetkellä koirien harjoitteluhalli. Suurempi hallitila on noin 20 metriä syvä ja suorakaiteen mallinen, kokonaisala 291 m². Tilassa on kaksi wc:tä, joista toinen sopiva liikuntaesteisille, sekä keittiönurkkaus vesipisteellä. Pienempi hallitila on n. 93 m², tilan yhteydessä on eteisaula varastotilalla, suuri wc sekä siivouskomero. Hallitilojen vapaa korkeus on noin 2,5 m ja suurin korkeus noin 3,4 m. Molempaan tilaan on oma pariovi ja hallien välillä on korkea ja leveä paljeovi. Lattia (paksuus >150mm) kestää raskaampaakin kuormitusta, tällä hetkellä lattian päällä on keinonurmi.
Tilassa on öljylämmitys, koneellinen tulo-ja poistoilmanvaihto sekä mahdollisuus huippuimuriin. Ei lattiakaivoja. Soveltuu esimerkiksi hyvin toimisto-, myymälä-, näyttely-, varasto- tai työtilaksi. Halutessa myös koirahallitoimintaa voi jatkaa ja varusteet voidaan sisällyttää vuokrasopimukseen. Tilaan on saatavissa nopea valokuituyhteys. 1000 m²:n asfaltoitu piha on käytettävissä asiakaspaikoitukseen muiden vuokralaisten kanssa. Tiloja voidaan muokata vuokralaisen toiveiden pohjalta. Tila vapautuu 30.5.2019.
Vuokra on 5 € /m²/kk sisältäen lämmityksen 20 asteeseen asti. Vedestä ja sähköstä sekä mahdollisesti lisälämmityksestä laskutetaan erikseen. Vuokraan lisätään voimassa oleva arvonlisävero (24 %).
Rakennusvuosi 1978
Saneerausvuosi 2017
Yleiskunto siisti

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Varastokatu 4
21200 Raisio
Kaupunki/kunta:
Raisio
Tilatyyppi:
Liiketila
Pinta-ala:
400 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
1 175 €/kk

Lisätiedot

Yritys:
Turun Seudun Vuokravälitys Oy
Katuosoite:
Hämeenkatu 14
Postinumero ja -toimipaikka:
20500 TURKU

Julkaisijatiedot

Päivitetty:
26.11.2019 11:43
Julkaistu:
20.8.2019
Julkaisija:
Turun Seudun Vuokravälitys Oy

Kohde kartalla

Yhteystiedot

-
Turun Seudun Vuokravälitys Oy

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden tuottamisesta ja koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3-5 A, 20520 Turku

 


Kirjaudu sisään