Teollisuustila, Vuokrattavana, Naantali Patenttikatu 6 D, Kohde 1834

SIISTIKUNTOINEN HALLITILA, MISSÄ KORKEUTTA 5.50 m. Sisältää hallitilan n. 435 m2 ja toimisto, taukotilat ja naisten - ja miesten sosiaalitilat ym. Lämmitys öljy / vesikiertoinen lattia- ja patterilämmitys. Hyvät yhteydet Naantalin satamaan ja joka suuntaan myös raskaalla kalustolla.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Patenttikatu 6 D
21110 Naantali
Kaupunki/kunta:
Naantali
Tilatyyppi:
Teollisuustila
Pinta-ala:
627 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
4 138,20 €/kk

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Suihku, Keittiö, Taukotila, Lämmitys, Ilmanvaihto, Voimavirta, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Nosto-/pariovet, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä
Muu lisätieto 1:
Vapautuu nykyiseltä vuokralaiselta 1.9.2021. Siisti ja hyväkuntoiset tilat. Toimisto ja taukotila keittiöllä sisääntulokerroksessa sekä hallitila + varasto ja 2 kpl wc. Yläkerros naisten ja miesten pukuhuoneet suihku- ja wc-tilineen + kuivaushuone. Sopii hyvin yhtiölle, missä tarvitaan hyviä tiloja tuotantoon, myyntiin ja varastotilaa sekä tilat useammalle työntekijälle. Hallitila n. 435 m2 ja toimisto / sos.tila ym tilat 192 m2.
Muu lisätieto 2:
Rakennusvuosi 2007. Ölykeskuslämmitys vesikiertoisella lattialämmityksellä ja pattereilla. Hallitilan sisäkorkeus n. 5.50 m ja laittian kantavaas n. 1500 kg / m2. Hyvä asfaltoitu piha-alue parkkipaikoilla. Katso myös kuvat tuotantotilat / lisätiedot Optimiasunnot Oy LKV.

Liitteet & linkit

Julkaisijatiedot

Julkaistu:
18.2.2021
Julkaisija:
Optimiasunnot Oy LKV

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Tapani Raatikainen
Optimiasunnot Oy LKV
Jukka Kangas

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden tuottamisesta ja koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3-5 A, 20520 Turku

 


Kirjaudu sisään