Varastotila, Vuokrattavana, Turku Kalustekatu 5, Kohde 1935

VUOKRATTAVANA VARASTO- JA TOIMISTOTILAKOKONAISUUS!

Vuokrattavana toimitilakiinteistö keskeisellä paikalla Raision Haunisten alueella. Kiinteistöllä sijaitsee n. 1.678 kem²:n betonirakenteinen toimisto- ja varastokäytössä oleva rakennus, joka on valmistunut vuonna 2011. Rakennus sopii myös tuotantoon sekä sijaintinsa puolesta vaikka liiketilaksi.

Kiinteistöä on vuosien saatossa huolellisesti pidetty ja rakennusta on hyvin huollettu. Kiinteistö on hyvässä kunnossa. Lisäksi tontilla sijaitsee autokatos 7:lle autolle.

Tilava 4.876m²:n aidattu tontti kahdella sisäänajoportilla.

Rakennuksessa on 8 metriä korkeaa tuotanto- / varastotilaa n. 1.326m². Käynti maantasolta lastauslaiturin kautta. Kaksi erillistä lastaustaskua. Lisäksi toimistotilaa n. 352m². Rakennuksen kaikki tilat ovat 1-tasossa. Hallitilan ja toimistotilan välissä on sosiaalitila ja tekniset tilat sekä väestönsuoja.

Vuokraan sisältyy mm. monipuolinen trukkilavahyllyjärjestelmä, jossa n. 1.500 lavapaikkaa. Lisäksi trukit ja myös muut kuvissä näkyvät irtaimet tavarat ovat neuvoteltavissa vuokralaisen käyttöön.

Rakennuksessa on kaukolämpö ja lämmönjakelu tapahtuu hallitilaan puhaltimin ja toimistotiloihin patterein. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Toimistotiloissa on myös jäähdytys.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Raisiossa, monipuolisella kauppakeskittymä alueella lähellä Kehätietä. Kohteeseen on hyvät ja nopeat liikenneyhteydet.

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!

Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com

www.kaupunki.com

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Kalustekatu 5
20320 Turku
Kaupunki/kunta:
Raisio
Tilatyyppi:
Varastotila
Pinta-ala:
1678 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Suihku, Keittiö, Taukotila, Internet-yhteys, Kameravalvonta, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Voimavirta, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Nosto-/pariovet, Aidattu piha, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä

Julkaisijatiedot

Julkaistu:
5.5.2021
Julkaisija:
Kaupunkikiinteistöt LKV

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Ismo Koskinen
Kaupunkikiinteistöt LKV

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden tuottamisesta ja koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3-5 A, 20520 Turku

 


Kirjaudu sisään