Varastotila, Vuokrattavana, Raisio Kalustekatu 5, Kohde 1368

Tasokas toimitilakiinteistö keskeisellä paikalla Raisiossa!

Vuokrattavana toimitilakiinteistö keskeisellä paikalla Raision Haunisten alueella. Kiinteistöllä sijaitsee n. 1.678 kem²:n betonirakenteinen toimisto- ja varastokäytössä oleva rakennus, joka on valmistunut vuonna 2011. Kiinteistöä on vuosien saatossa huolellisesti pidetty ja rakennusta on hyvin huollettu. Kiinteistö on hyvässä kunnossa. Lisäksi tontilla sijaitsee autokatos 7:lle autolle.

Tämä omalla aidatulla 4.876m²:n tontilla sijaitseva kiinteistö käsittää kokonaispinta-alaltaan tuotanto- / varastotilaa n. 1326m² sekä toimistotilaa n. 352m². Tälle aidatulle kiinteistölle on 2 sisäänajoaporttia. Tämä mahdollistaa toimivan liikennöinnin isommallakin kalustolla. Kiinteistö soveltuu monenlaiseen toimintaan.

Rakennuksen kaikki tilat ovat 1-tasossa. Hallitilan ja toimistotilan välissä on sosiaalitila ja tekniset tilat sekä väestönsuoja.

Tuotanto- ja varastotilojen korkeus on n. 8,00 metriä ja niihin on käynti maantasolta luiskan kautta sekä lastauslaiturin kautta, jossa on myös 2 lastaustaskua.

Rakennuksessa on kaukolämpö ja lämmönjakelu tapahtuu hallitilaan puhaltimin ja toimistotiloihin patterein. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Toimitotiloissa on myös jäähdytys.

Kaavamerkintä on K-7 = Liike-, toimisto- ja ympäristöhäiriötä aiheuttamattomien teollisuusrakennusten korttelialue.

Tämä kiinteistö vapautuu nykyiseltä vuokralaiselta tammikuun 2021 alusta alkaen tai sopimuksen mukaan mahdollisesti aikaisemminkin.

Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Raision monipuolisella ja kauppakeskittymä alueella lähellä Kehätietä. Kohteeseen on hyvät ja nopeat liikenneyhteydet.

Nyt on mahdollisuus vuokrata "oma" toimitilakokonaisuus keskeiseltä paikalta.

TÄHÄN KANNATTAA EHDOTTOMASTI TUTUSTUA!
Tiedustelut ja esittelyt puh. 0440 245 600 / Ismo Koskinen, ismo.koskinen@kaupunki.com

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Kalustekatu 5
21280 Raisio
Kaupunki/kunta:
Raisio
Tilatyyppi:
Varastotila
Pinta-ala:
1678 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Suihku, Keittiö, Taukotila, Lämmitys, Ilmanvaihto, Ilmanvaihto jäähdytyksellä, Voimavirta, Vesi/viemäri, Lattiakaivo, Nosto-/pariovet, Aidattu piha, Kestopäällystetty piha, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä

Julkaisijatiedot

Julkaistu:
27.3.2020
Julkaisija:
Kaupunkikiinteistöt LKV

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Ismo Koskinen
Kaupunkikiinteistöt LKV

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluiden tuottamisesta ja koordinoinnista vastaa seudun kehitysyhtiö Turku Science Park Oy.

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3-5 A, 20520 Turku

 


Kirjaudu sisään